3M LIČNA ZAŠTITNA OPREMA

3M je potpuno posvećen zaštiti zdravlja i sigurnosti radnika u svim sektorima industrije i bilo kojem radnom okruženju.


3M Lična Sigurnosna Oprema (PSE) pruža najveći mogući stepen zaštite i podeljena je u sledeće kategorije:

  • Zaštitne maske za jednokratnu upotrebu (Zaštitne maske za višekratnu upotrebu i delovi).
  • Zaštita za sluh.
  • Zaštitne naočare.
  • Zaštita glave i lica.
  • Zaštitna odeća

Karakteristike

3M Zaštitne maske za jednokratnu – Višekratnu upotrebu

Postoje načini da se zaštitite od čestica i magle koje mogu da utiču na Vaše zdravlje. 3M nudi širok izbor filtrirajućih zaštitnih maski za lice prema NIOSH stadardu za brojne radne zadatke. 3M nudi razne inovativne tehnologije i karakteristike - sve dizajnirane da pružaju komfor, praktičnost i vrednost. 


Zaštitna maska ne može pružiti svu zaštitu za koju je kreirana, osim ako nije izabrana i pravilno nošena tokom celog perioda izlaganja. Zato 3M koristi razne inovativne tehnologije i funkcije dizajnirane da poboljšaju udobnost korisnika i pomognu u povećanju vremena nošenja.

3M Zaštita za sluh

Ne prodajemo samo zaštitu za sluh. Posvećeni smo uspehu celog Vašeg programa čuvanja sluha. 3M E-A-R i PELTOR proizvodi za zaštitu sluha neki su od najpoznatijih na tržištu i osmišljeni su da pruže zaštitu, udobnost i lakoću upotrebe.


3M Zaštitne naočare

3M zaštitne naočare uključuju mnoštvo modernih i stilskih proizvoda u izboru naočara sa i bez dioptrije. Naočare su dostupne sa izborom postave, vrsta sočiva i dodataka.

3M Zaštita za glavu i lice

Komponente se mogu kombinovati tako da udovolje potrebama Vaše primene ili okruženja. Naši proizvodi za glavu i lice pomažu u pružanju zaštite, udobnosti i performansi. 

3M Zaštitna odeća

Raditi ceo dan u kombinezonu može postati neugodno i pronalaženje prave ravnoteže nivoa zaštite i potrebe za komforom nije lako. Srećom, postoje opcije. Bez obzira da li tražite zaštitna odela, zaštitnu odeću, zaštitnu odevni predmet ili kombinezon za jednokratnu upotrebu, pomoću 3M zaštitnih kombinezona možete da se zaštitite od opasnih čestica, ograničenih prskanja tečnosti, sprejeva, pa čak i mlaznih sprejeva. Odaberite između raznih kombinezona sa prozračnim tkaninama i udobnim funkcijama koje su baš za Vas.


© copyright Balkchem 2021 | Powered by