RRETH NESH

Balkchem d.o.o.

Beograd-Novi Beograd

Adresë:

Vladimira Popovića 38,

Beograd-Novi Beograd

Balkchem d.o.o.është një kompani tregtare novatore e

materialeve kimike që kanë të bëjnë me bojërat, industritë plastike si dhe me prodhimin e materialeve të tjera të ndryshme. Historia jonë e përtej detit daton që nga fillimi i viteve '90 .

Që nga ajo kohë ne jemi prezentë në shërbim të klientëve tanë duke shpërndarë lëndë të para dhe duke i mbështetur ata për të gjitha nevojat e tyre në lidhje me materialet tona. Që nga fillimi i aktivitetit tonë tregtar e në vazhdim, ne kemi bashkëpunuar me sukses me departamentin e kompanisë së famshme botërore 3M – Advanced Materials (Materiale të Avancuara).

Sot, ndërmarrja e gjeneratës së tretë, nën emrin e markës Nanovision, i qëndron besnike parimeve të familjes, duke vijuar me sukses punën e themeluesit si dhe bashkëpunimin me sukses me 3M, duke kërkuar njëkohësisht mënyra të reja më efikase për t'i shërbyer vazhdimisht industrisë nëpërmjet sigurimit të materialeve novatore dhe pioniere.

© copyright Balkchem 2021 | Powered by