MIRËSEERDHËT!

Flluskat 3M prej qelqiRreth nesh

Balkchem d.o.o. është një kompani tregtare novatore ematerialeve kimike që kanë të bëjnë me bojërat, industritë plastike si dhe me prodhimin e materialeve të tjera të ndryshme. Historia jonë e përtej detit daton që nga fillimi i viteve ’90 .

Që nga ajo kohë ne jemi prezentë në shërbim të klientëve tanë duke shpërndarë lëndë të para dhe duke i mbështetur ata për të gjitha nevojat e tyre në lidhje me materialet tona. Që nga fillimi i aktivitetit tonë tregtar e në vazhdim, ne kemi bashkëpunuar me sukses me departamentin e kompanisë së famshme botërore 3M – Advanced Materials (Materiale të Avancuara).


Produktet tona

Flluskat 3M prej qelqi

Mikrosferat qeramike 3M

Pajisjet e sigurisë personale 3M

Sferat e zbrazëta prej qeramike

GGBS


© copyright Balkchem 2021 | Powered by