3M FLUOROHEMIJSKA SREDSTVA

3M fluorohemijski dodaci za boje i premaze su materijali bazirani na C4 hemiji. Dizajnirani su tako da poboljšaju performanse, smanje površinske nedostatke i održavaju površine kao nove, duže.

Porodicu 3M fluorohemijskih aditiva čine dve vrste napredne grupe materijala: 3M fluorosurfakanti i 3M dodaci otporni na mrlje i zaptivači.


Karakteristike

3M fluorosurfakanti.

3M fluorosurfakanti zasnovani na inovativnoj C4 hemijskoj platformi nude formulatorima izvanredan nivo performansi i kontrole u širokom rasponu premaza na bazi vode i rastvarača. Napredna sredstva za vlaženje i izravnavanje nude glatke površine i izgled bez oštećenja.

3M dodaci otporni na mrlje - dodaci za odbijanje ulja i vode.

3M dodaci i smese otporne na mrlje pružaju dugotrajnu odbojnost od mrlja na bazi ulja i vode i karakteristike mrlja za poroznim površinama kao što su kamen, beton,fugai neglazirana pločica. Uglavnom ne utiču na izgled podloge.

Primena

3M fluorosurfakanti.

Uz 3M fluorosurfakanti proizvođač može: smanjiti površinsko zatezanje, pomoći bojama i premazima da prebrode površinsku kontaminaciju, postići efikasnost u vodenim sistemima i sistemima koji se prenose rastvaračima, koristiti kao sredstvo za vlaženje, kao sredstvo za izravnavanje, dobiti otpornost na prljavštinu, lako ukloniti mrlje od ulja, poboljšati vreme otvaranja, anti-blok i nisku penu.

3M dodaci otporni na mrlje – dodaci za odbijanje ulja i vode.

Proizvodi Dodaci otporni na mrlje mogu se koristiti samostalno, kao prodorni zaptivni materijali, ili formulisani u različite premaze i građevinske materijale, kako bi se dodale karakteristike odbijanja i otpuštanja mrlja.


© copyright Balkchem 2021 | Powered by